Basis-privé


werken aan opvoeding en gehoorzaamheid

Een goede basis
Het kan natuurlijk zijn dat het voor u niet mogelijk is om de Basiscursus in de groep te volgen....of dat u liever les aan huis heeft.

Als uw hond ouder is dan drie maanden en geen probleemgevend gedrag vertoont dan is Basis-privé iets voor u. Is dat gedrag er wel kies dan voor probleemgedrag bij honden.

Tijdens de lessen van Basis-privé bouwt u verder aan de basis voor de opvoeding en gehoorzaamheid. Oefeningen die aan bod komen zijn: zitten en blijven zitten, hierkomen, liggen en blijven liggen. Veel aandacht wordt besteed aan meelopen aan de lijn zonder te trekken.

Leren werken met de clicker
Bij Basis-privé gaat u werken met de clicker. Een handig hulpmiddel bij het trainen van honden. De clicker gaat voor uw hond hetzelfde betekenen als een beloningsbrokje. Dat gaat u hem zélf leren tijdens de eerste les.

De clicker heeft een aantal voordelen waaronder de mogelijkheid tot goede timing van de beloning. Waardoor u precies traint wat u wilt trainen. Tijdens de lessen wordt u wegwijs gemaakt in het gebruik van de clicker en helpen wij u om de valkuilen hierbij te omzeilen.Trainen vanuit thuis
De lessen worden bij u thuis gegeven. Zo kunt u één-op-één al uw vragen stellen en gaan we gelijk aan de slag....ook buitenshuis. Voordeel is dat we samen met u accenten in de lesstof aanbrengen zodat alles aansluit op uw situatie.

Basis-privé bestaat uit vier lessen en kost 250,- inclusief lesmateriaal en clicker. 

Ná de lessen kunt u bijvoorbeeld de Puber-klas volgen.

Afspraak maken of vragen.?.

Roermond:
René Nijenhuis

Maastricht, heuvelland en Parkstad:
Daniëlle Duineveld