Basiscursus


voor honden vanaf 3 maanden

Landgraaf, Maastricht en RoermondPuppy-puberteit
Uw pup heeft intussen de leeftijd van 12 weken bereikt en al veel geleerd en meegemaakt. Maar misschien merkt u een verandering...uw pup wordt baldadiger en begint u meer uit te dagen en te testen. De puppy-puberteit is aangebroken. Een periode van vier weken waarin uw pup de grenzen gaat opzoeken.

Het is tijd om de opvoeding verder voort te zetten en consequent te blijven in uw aanpak: gewenst gedrag belonen en ongewenst gedrag negeren of voorkomen. Zo stelt u duidelijke grenzen zonder kracht en macht. Onze Basiscursus helpt u daarbij.


ook voor oudere honden en uit het asiel of het buitenland

De Basiscursus is ook uitermate geschikt om bij de wat oudere hond de puntjes-op-de-i te zetten. Of voor de hond die uit het asiel of uit het buitenland komt en pas bij u is. Is er sprake van probleemgevend gedrag dan is wellicht privé-les meer geschikt.


Werken met de clicker
U gaat de clicker gebruiken in deze cursus. Een handig hulpmiddel bij het trainen van honden. De clicker gaat voor uw hond hetzelfde betekenen als een beloningsbrokje. Groot voordeel van de clicker is dat u de beloning goed kunt timen en daardoor sneller en effectiever kunt trainen. Tijdens de lessen wordt u wegwijs gemaakt in het gebruik van de clicker en helpen we u de valkuilen hierbij te omzeilen.alternatief: Basis-privé of online, informeer naar de mogelijkheden.

Praktijk en theorie
In de cursus traint u in kleine groepen van maximaal zes honden en komen de volgende oefeningen aan bod: zitten en blijven zitten, liggen en blijven liggen en hierkomen. Veel aandacht wordt besteed aan het netjes meelopen aan de lijn, het volgen. Naast praktijk wordt er de nodige aandacht besteed aan theorie. Alle lesstof kunt u rustig nalezen in het lesmateriaal inclusief filmpjes.

Heeft u liever les aan huis, kijk dan eens naar Basis-privé.Kosten
De Basiscursus kost 160,- inclusief lesmateriaal en clicker.

Roermond: 26 oktober
8 lessen, 2 lessen per week:
za-morgen i.c.m. wo-avond/do-avond
inschrijven
Landgraaf: 27 oktober
8 lessen, 2 lessen per week:
vr-avond i.c.m. ma-avond, zo-morgen i.c.m. di-avond
inschrijven
Maastricht: 28 okt
8 lessen, 1x per week
zaterdag: 10.30-11.15
inschrijven
 

Vragen.?. neem contact met ons op.!.Of kom een keertje kijken.!.