Jonge honden-klas


Plezier beleefd aan de Basiscursus?

...dan is de Jonge honden-klas zeker iets voor u.!.

In deze cursus worden de oefeningen uit de Basiscursus verder uitgebreid. Uiteraard komen er ook nieuwe oefeningen aan de orde. Bijvoorbeeld de oefeningen 'aan de voet' en 'af op afstand'.

      
Boswandeling
 
Tijdens de cursus staat één les in het teken van een boswandeling. De honden zijn daarbij los van de lijn bij elkaar. Een feest om naar te kijken. Maar ook leerzaam. Kijken naar de lichaamstaal van de honden geeft ons veel informatie. Na afloop wordt er gezellig nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.
 
 
 


           
 

Luisteren is niet altijd prioriteit 1

Uw hond is met vier á vijf maanden nog jong en speels. Hij kan zich nog niet zo lang concentreren. Daarnaast is de hond volop in ontwikkeling en komt binnenkort in een levensfase waarin luisteren niet altijd de eerste prioriteit heeft: de puberteit.

Belangrijk voor u als baas is in deze periode met uw hond te blijven trainen. U houdt daarbij de touwtjes in handen zonder dat dat leidt om met kracht en macht proberen uw positie veilig te stellen. Zelfbeheersing van de hond en aandacht voor u zijn belangrijke onderwerpen. De opbouw van de cursus is zo gekozen dat u verder werkt aan een optimale relatie met uw hond.

 
 
Theorie
 
Wij geloven in de combinatie tussen theorie en praktijk dus ook in deze cursus komt de theorie aan bod.
 
U krijgt verder inzicht in leerprocessen en is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. U kunt alles nog eens rustig nalezen in het duidelijke lesmateriaal.


 

Winkel-les

Een vast onderdeel van de cursus is de centrum/winkel-les. 
 
Een nieuwe omgeving met bekende oefeningen...een uitdaging voor u en uw hond.!. U leert uw hond om ook in een omgeving met extra afleiding op u te letten.

 
Een impressie van de winkelles in Heerlen 

Kosten en inschrijven 

De Jonge honden-klas bestaat uit 10 lessen met één les per week.
De cursus kost € 135,- inclusief lesmateriaal en toegang tot de cursistenpagina.


De lesdag/tijd en startdatum worden tijdens de Basiscursus bekend gemaakt. 
 
Heeft u met uw hond al elders getraind en wilt u graag meedoen? Neem dan contact met ons op:
info@hond-en-inzicht.nl
 
Voor Maastricht:
M: 06-38 011487
E: danielle@hond-en-inzicht.nl
 
 
Terug naar: Cursussen