Her-opvoeding


hulp bij probleemgevend gedrag

Probleemgevend gedrag
Te weinig of juist veel bezig geweest met de opvoeding van de hond.?.mischien zelfs wel een cursus gevolgd. Toch is er gaandeweg tijdens het opgroeien gedrag bij uw hond ontstaan dat u als probleemgevend ervaart. Bijvoorbeeld opspringen tegen bezoek en mensen op straat, dwingend gedrag, blaffen naar de stofzuiger, angst of erg trekken aan de lijn bij het wandelen.

In dat geval kunt u bij ons terecht voor privé-les waarbij de nadruk ligt op de her-opvoeding en het verhelpen van het probleemgevende gedrag.

Wij bieden ook hulp als u een hond uit het asiel of uit het buitenland heeft gekregen waarbij u aan een aantal dingen wilt werken. Voorbeelden die we vaak tegenkomen zijn angstig voor bezoek of verkeer, niet aangelijnd willen worden en niet zindelijk zijn.

Is er sprake van uitvallen aan de lijn naar andere honden, mensen  of in andere situaties zoals verkeer.?. Kijk dan voor onze specifieke aanpak bij agressie.

Begeleiding op maat
Probleemgevend gedrag verhelpen vergt een systematische aanpak en veel geduld...wij helpen u daarbij. Tijdens de eerste les wordt besproken wat u graag wilt oplossen en leren zodat een inschatting gemaakt kan worden van het aantal benodigde lessen en uw leerinspanning. Tuurlijk gaan we daar waar mogelijk al gelijk concreet aan de slag. 

De lessen worden bij u thuis gegeven. Zijn er specifieke situaties of locaties nodig dan zoeken we die op. Eén les kost 75,-.

Afspraak maken of vragen.?.

Roermond:
René Nijenhuis

Maastricht, heuvelland en Parkstad:
Daniëlle Duineveld