Hondenschool SittardDe hondenschool in Sittard is de nieuwste locatie van Hond-en-inzicht. Vanaf februari 2024 verzorgt René Nijenhuis de trainingen.


Hondentraining


In Sittard worden er hondencursussen gegeven die allemaal aansluiten op de levensfase van hond. Altijd in kleine groepen van hooguit zes honden.


Puppycursus


Vanaf acht weken kunnen pups meedoen met de Puppycursus. Vier lessen waarin zowel theorie als praktijk op het programma staan. Met voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Alles na te lezen en te bekijken in het lesmateriaal. Puppycursus Sittard voor meer info en inschrijven.


Hondencursussen


In Sittard is de basis training voor honden vanaf drie maanden de cursus ná de Puppycursus: Basiscursus. Acht lessen aan de slag om u en uw hond allerlei praktische oefeningen en kennis bij te brengen. De eerste les is een theorieles. Door de opzet is deze cursus ook uitermate geschikt voor de puber hond en voor de herplaats hond die pas sinds kort bij u woont. Ná de Basiscursus zijn er nog drie vervolgcursussen. Basiscursus voor meer info en inschrijven.


Hondencursus in de buurt


Voor Beek, Stein, Urmond, Geleen en uiteraard Sittard goed te bereiken door de centrale ligging: Eventlocatie Stadbroekermolen (Jacqueline Roefsweg1) in Sittard.René Nijenhuis