Agressiesystematische aanpak tegen uitvallen aan de lijn


Uitvallen aan de lijn
U gaat wandelen met uw hond en hij is agressief naar andere honden. Misschien niet naar alle honden maar toch....vaak gaat hij blaffend en tierend over straat en trekt daarbij behoorlijk aan de lijn. U heeft uw hond al dikwijls gecorrigeerd en wellicht tegen hem geschreeuwd dat hij moest stoppen...maar niets hielp.

Niet alleen uitvallen naar andere honden komt veel voor maar ook naar mensen en verkeer.....u bent u niet de enige. En met onze hulp staat u er ook niet alleen voor. We gaan samen aan de slag om dit probleem op te lossen of te verminderen.

Systematische aanpak met geduld
In de afgelopen jaren heeft Hond-en-inzicht veel ervaring opgedaan met deze problematiek. Volgens een, in de praktijk getest, stappenplan wordt de training voor u en uw hond steeds moeilijker gemaakt....gaat de hond in de ene stap niet meer in de fout dan volgt de volgende stap....uw hond bepaalt daarbij het tempo en u begeleidt hem. Ook uw eigen gedrag en geduld is bepalend voor het succes.

De lessen worden bij u thuis gegeven of op een locatie die op dat moment nodig is. Zo kunt u rustig bouwen aan de voortgang.
Dit soort problemen zijn niet met één les opgelost, zeker als het probleem al enige tijd bestaat. Eén les kost 75,- exclusief eventuele reiskosten en inclusief lesmateriaal. Bij aanvang van de training maken we een inschatting van het aantal lessen en uw vereiste inspanning om te oefenen tussen de lessen.

Afspraak maken of vragen.?.

Roermond en Landgraaf:
René Nijenhuis

Maastricht en Sittard|Beekdaelen:
Daniëlle Duineveld