Welkom


Hartelijk dank voor uw interesse in onze hondenschool. Hond-en-inzicht, met locaties in Landgraaf, Maastricht en Roermond, heeft alles in huis om u zo optimaal mogelijk te begeleiden bij de opvoeding van uw hond. Gestart in 2009 als franchisenemer van de Martin Gaus-organisatie en in 2014 verder gegaan onder eigen naam. Een naam gekozen omdat meer inzicht in hond en hondengedrag zorgt voor betere relaties met onze honden. Wij proberen steeds de laatste inzichten op honden-gebied bij u thuis te brengen. 

Al onze cursussen sluiten aan op de levensfase van de hond of behandelen een specifiek onderwerp. Wij geloven in praktijk én theorie en onze diervriendelijke en effectieve werkwijze zorgt voor veel leerplezier.

Heeft u liever les op andere tijdstippen of geeft u de voorkeur aan één-op-één begeleiding dan is privé-les iets voor u. Ook als er sprake is van probleemgevend gedrag kunnen wij u helpen.

Wilt u liever helemaal zelfstandig aan de slag kijk dan eens naar onze online-cursussen.René Nijenhuis: Landgraaf en Roermond


Daniëlle Duineveld: Maastricht


Dennis de Bie: instructeur Maastricht

Veel plezier bij het lezen van onze website...heeft u vragen, dan horen wij die graag. Of kom eens kijken bij een van onze lessen. U bent altijd van harte welkom.!.