Hondenschool MaastrichtHondenschool in Maastricht van Hond-en-inzicht is in heel Zuid-Limburg actief. Vanaf 2016 worden de lessen verzorgd door Daniëlle Duineveld en haar team.


Hondencursussen


Elke hondencursus in Maastricht sluit aan op de levensfase van de hond. In elke fase zijn andere dingen belangrijk voor u en uw hond. Alle lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal zes honden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door het belonen van het gewenste gedrag en het negeren en voorkomen van ongewenst gedrag. Zie werkwijze en de blog Opvoeden zonder straf en macht.


Puppycursus


Pups zijn welkom vanaf acht weken of anders zo snel mogelijk. Socialisatie en de eerste opvoeding en dagstructuur zijn in die fase belangrijk. De eerste les is een theorieles waarin dit wordt besproken en is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. In de praktijklessen komen allerlei nuttige oefeningen aan bod zoals netjes meelopen aan de riem. Het digitale lesmateriaal zorgt ervoor dat u alles thuis nog eens rustig kunt nalezen en bekijken. Voor meer info en inschrijven: Puppycursus Maastricht.


Basiscursus


De basis hondentraining voor honden ouder dan drie maanden is opgenomen in onze Basiscursus. 

De eerste les is een theorieles. Daarna zeven praktijklessen. Positief trainen op een diervriendelijke manier. De Basiscursus is door de opzet ook prima voor puberhonden en honden die pas bij u zijn vanuit het asiel of buitenland. Ná de Basiscursus nog volop mogelijkheden om verder te trainen. Click hier voor meer info en inschrijven.


Privé hondentraining


Al onze cursussen zijn ook te volgen in de vorm van privé-les. Dan wordt er bij uw thuis en aan huis gewerkt. Samen stemmen we dan de inhoud af op uw persoonlijke wensen.

Is er sprake van probleem-gevend gedrag dan past waarschijnlijk ook privé hondentraining beter bij u en uw hond:


Adres


De hondenschool is goed te bereiken vanuit Bunde, Meerssen, Berg en Terblijt, Valkenburg en uiteraard Maastricht. Adres: Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9 in Maastricht.


Vragen?


Kom een keer kijken of neem contact op.

 Daniëlle Duineveld


Dennis de Bie: instructeur Maastricht