Puppycursus


voor pups t/m 12 weken

Socialiseren
Zodra een pup zeven weken is geworden breekt er een nieuwe levensfase aan die duurt tot en met 12 weken. Het is precies de tijd dat uw pup bij u in huis komt. Heel belangrijk om met de Puppycursus deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te socialiseren en te begeleiden.

​Is uw pup al ouder dan 12 weken.?. dan is de Basiscursus geschikt.

In de Puppycursus leert u hoe u uw pup iets kunt leren of afleren (zie ook werkwijze). We bespreken wat er allemaal bij een goede socialisatie komt kijken en hoe u een goede relatie met uw pup opbouwt. U krijgt veel praktische informatie en uiteraard kunt u uw vragen stellen. Alle lesstof is na te lezen in het lesmateriaal.


les in kleine groepen

Praktijk
Natuurlijk gaan we ook praktisch aan de slag. U gaat in groepen van maximaal zes pups uw pup leren om op ú te letten....terwijl er andere pups en afleiding aanwezig zijn. Daarmee legt u een basis voor het netjes meelopen aan de lijn. Andere oefeningen die tijdens de Puppycursus aan bod komen zijn zitten, liggen en hierkomen. Hele nuttige oefeningen die de relatie met uw pup verdiepen en die helpen bij het socialiseren...

Traint u liever aan huis kies dan voor Puppy-privé.


Kosten
De Puppycursus bestaat uit vier lessen en kost 75,- inclusief lesmateriaal.

Lesdagen en -tijden
Roermond:
zaterdag 9.00-10.00
inschrijven
Landgraaf: zondag 9.00-10.00
inschrijven
Berg en Terblijt: zaterdag 9.00-10.00
inschrijven

Vragen.?. neem contact met ons op of kom een keertje kijken.!.