Puppycursus


Puppytraining in Zuid- en Midden-Limburg kunt u bij ons het gehele jaar door volgen. Er is altijd een puppycursus in de buurt:


Wanneer op puppycursus?


Vanaf acht weken op puppycursus is het fijnste. Of anders zo snel mogelijk. Want zodra de pup bij u in huis komt begint de opvoeding en socialisatie. De socialisatie-periode loopt van acht tot twaalf weken. Daarom zijn pups vanaf acht weken welkom. Is uw pup ouder dan 12 weken? Dan past de Basiscursus beter bij u en uw pup. Vragen over de inentingen/puppycursus: blog wanneer op puppycursus?


Inhoud Puppycursus


In vier lessen leert u hoe u uw pup iets kunt leren of afleren (Hoe leren honden? - werkwijze). We bespreken wat er allemaal bij een goede opvoeding en socialisatie komt kijken. Niet alleen fijn voor de pup maar ook erg nuttig voor u als nieuw hondenbaasje. Daarom is ook het hele gezin welkom. Tijdens de les krijgt u veel praktische tips voor thuis. 


Digitaal lesmateriaal


Via uw gebruikersaccount kunt u het digitale lesmateriaal bekijken. Met daarin alle onderwerpen die in de cursus voorkomen. Verder alles wat u moet weten over de socialisatie en opvoeding van uw pup. Zo 'to the point' mogelijk geschreven en voorzien van instructievideo's. Impressie lesmateriaal

Puppycursus aan huis


Heeft u liever privé puppytraining? Bekijk dan Puppycursus-aan-huis. Het is ook mogelijk om tijdens de Puppycursus één of meerdere lessen thuis af te spreken zodat we één-op-één aan de slag gaan.


Kosten Puppycursus


De kosten voor de Puppycursus bedragen 75,- voor vier lessen inclusief toegang tot het digitale lesmateriaal.


Verdere info en inschrijvenVragen?


Neem dan contact met ons op of kom een keertje kijken!