Puppycursus SittardDe puppytraining in Sittard is op zondagmiddag. De lessen, waarbij het hele gezin welkom is, worden verzorgd door René Nijenhuis.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal zes pups.

Vanaf de leeftijd van acht weken zijn de pups welkom. Hoe eerder hoe beter want de socialisatieperiode loopt van acht tot 12 weken. Is uw pup al ouder dan 3 maanden dan past de Basiscursus waarschijnlijk beter.


Inhoud Puppycursus


De Puppycursus bestaat uit vier lessen.


Praktijk


We gaan praktisch aan de slag in het tempo van de pup. Meelopen aan de lijn zonder te trekken is een belangrijke oefening die aan bod komt. Daarnaast ook zitten, liggen en hierkomen. Oefeningen die de relatie tussen u en uw pup verdiepen en die heel handig zijn in het dagelijkse leven met de pup


Theorie en vragen


Pups zijn snel moe dus gebruiken we een deel van de les om de vragen die er zijn te bespreken. Hoe kan ik de pup bijten afleren? Of, hoe wen ik de pup aan zijn bench? Allemaal vragen waar we rustig de tijd voor nemen. Thuis is alles nog eens rustig na te lezen en te bekijken in het digitale lesmateriaal.impressie lesmateriaal

Kosten van de Puppycursus


De cursus kost 75,- voor vier lessen inclusief toegang tot het digitale lesmateriaal


Puppycursus Sittard


Zondag 14.00-14.45
Start: 19 mei
inschrijven


Puppycursus in de buurt - adres


Voor Beek, Stein, Urmond, Geleen en uiteraard Sittard goed te bereiken door de centrale ligging: Eventlocatie Stadbroekermolen (Jacqueline Roefsweg1) in Sittard.


Heeft u vragen of wilt u een keertje komen kijken?
Neem dan contact met ons op.