Puppycursus LandgraafDe Puppycursus in Landgraaf is voor pups vanaf acht weken. De lessen zijn op zondagmorgen en worden gegeven door René Nijenhuis. Voor pups ouder dan drie maanden kennen we onze Basiscursus. De groepen zijn klein (max. 6 pups) en iedereen uit het gezin is welkom.


Opzet van de cursus


De Puppycursus bestaat uit vier lessen. Bedoeld voor pups in de leeftijd van acht tot 12 weken. Dit is de belangrijke socialiatie-periode voor jonge pups.


Praktijk


In het tempo van de pup gaan we aan de slag met het meelopen aan de riem zonder te trekken, het zitten, liggen en naar u toe komen als u roept (hierkomen). Oefeningen waar u dagelijks veel plezier van zult hebben.


Vragen (theorie)


Pups zijn snel moe zodat we het tweede deel van de les gebruiken voor het bespreken van de vragen die er zijn. Of er wordt een stukje theorie behandeld. Allemaal na te lezen en te bekijken in het digitale lesmateriaal.


Kosten


De Puppycursus kost 75,- voor vier lessen en toegang tot het lesmateriaal.


Puppytraining in de buurt - adres


Vanuit Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Simpelveld en uiteraard Landgraaf goed te bereiken door de centrale ligging in de Parkstad regio: Parkeerterrein van Restaurant Overstehof (Overstehofweg 14) in Landgraaf.


Puppycursus Landgraaf


Zondag tussen 08.30-10.15.
Start elke twee weken:
21 juli en 4 en 25 augustus.
inschrijven


Vragen?


Neem contact op. Ook altijd mogelijk om te komen kijken naar een les.