Hondenschool Roermond



De hondenschool in Roermond is de oudste vestiging van Hond-en-inzicht. Vanaf 2010 geeft René Nijenhuis hier de lessen het gehele jaar door.


Hondencursus


De hondentrainingen in Roermond sluiten aan op de fase waarin de hond verkeert. In elke fase liggen de accenten anders zowel voor uw hond als voor u. Lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal zes honden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door het belonen van het gewenste gedrag en het negeren en voorkomen van ongewenst gedrag. Zie werkwijze en de blog Opvoeden zonder straf en macht.


Puppycursus


Vanaf acht weken beginnen. In Roermond start er elke 2 weken een nieuwe groep.

Direct aan de slag met socialisatie en opvoeding. Alles in het tempo van de pup. Elke les ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Click op Puppycursus Roermond voor meer info en inschrijven.


Basis hondentraining


Onze Basiscursus is voor de hond vanaf drie maanden. Doorstromen ná de Puppycursus maar ook voor de puberhond of voor de hond die nog niet zo lang bij u is.

Om een goede start te maken is de eerste les een theorieles. Daarna zeven praktijklessen met praktische oefeningen zoals meelopen aan de lijn zonder te trekken.

Ná de Basiscursus kunt u nog drie vervolgcursussen volgen waaronder 'Hierkomen'. Basiscursus voor meer info en inschrijven.


Privé hondentraining


Al onze cursussen zijn ook te volgen in de vorm van privé-les. Dan wordt er bij uw thuis en aan huis gewerkt. Samen stemmen we dan de inhoud af op uw persoonlijke wensen.

Is er sprake van probleem-gevend gedrag dan past waarschijnlijk ook privé hondentraining beter bij u en uw hond:

Probleemgedrag


Adres


Goed te bereiken door de centrale ligging in Midden-Limburg vlak aan de A73: Congrescentrum Het Forum aan de Elmpterweg 50 in Roermond.


Vragen


Neem dan contact op of kom eens kijken bij een les.

 



René Nijenhuis