Hondenschool Landgraaf


De hondenschool in Landgraaf bestaat sinds 2012 en de lessen worden gegeven door René Nijenhuis. De school is vrijwel het hele jaar geopend.


Hondencursus


Onze hondencursussen sluiten aan op de levensfase van de hond of behandelen een specifiek onderwerp. Lessen zijn in kleine groepen van maximaal zes honden. 

Onze werkwijze kenmerkt zich door het belonen van het gewenste gedrag en het negeren en voorkomen van ongewenst gedrag. Zie werkwijze en de blog Opvoeden zonder straf en macht.


Puppycursus


Opvoeden en socialiseren van een pup begint op de dag dat de pup in huis komt. Zo snel mogelijk goede gewoontes en structuur aanleren.

Daarom zijn pups vanaf acht weken welkom op de Puppycursus. Met veel tips voor thuis en praktische oefeningen zoals meelopen aan de lijn zonder te trekken.

Alles ook na te lezen in het digitale lesmateriaal inclusief instructiefilmpjes. Puppycursus Landgraaf voor meer info en inschrijven.


Basiscursus


De Basiscursus is hondentraining voor honden vanaf drie maanden. Voor als u de Puppycursus heeft afgerond.

Door de opzet ook een hondencursus voor oudere honden. Voor de puberhond waar u toch wat meer grip op wilt krijgen. Of een herplaats-hond die pas bij u is komen wonen en waar u mee aan de slag wilt om de onderlinge relatie op te bouwen.

Ná de Basiscursus zijn er nog drie vervolgcursussen. Click hier voor meer info en inschrijven.Privé hondentraining


Al onze cursussen zijn ook te volgen in de vorm van privé-les. Dan wordt er bij uw thuis en aan huis gewerkt. Samen stemmen we de inhoud af op uw persoonlijke wensen.

Is er sprake van probleem-gevend gedrag dan past waarschijnlijk ook privé hondentraining beter bij u en uw hond:


Adres


Vanuit Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Simpelveld en uiteraard Landgraaf goed te bereiken door de centrale ligging in de Parkstad regio: Parkeerterrein van Restaurant Overstehof (Overstehofweg 14) in Landgraaf.


Vragen?


Neem gerust contact op of kom een keertje kijken.René Nijenhuis