Hondenschool Landgraaf


De hondenschool in Landgraaf bestaat sinds 2012 en de lessen worden gegeven door René Nijenhuis. De school is vrijwel het hele jaar geopend.


Hondencursus


Onze hondencursussen sluiten aan op de levensfase van de hond of behandelen een specifiek onderwerp. Lessen zijn in kleine groepen van maximaal zes honden. 


Puppycursus


Opvoeden en socialiseren van een pup begint op de dag dat de pup in huis komt. Zo snel mogelijk goede gewoontes en structuur aanleren. Daarom zijn pups vanaf acht weken welkom op de Puppycursus. Met veel tips voor thuis en praktische oefeningen zoals meelopen aan de lijn zonder te trekken. Alles ook na te lezen in het digitale lesmateriaal inclusief instructiefilmpjes. Puppycursus Landgraaf voor meer info en inschrijven.


Basiscursus


De Basiscursus is hondentraining voor honden vanaf drie maanden. Voor als u de Puppycursus heeft afgerond. Maar door de opzet ook een hondencursus voor oudere honden. Voor de puberhond waar u toch wat meer grip op wilt krijgen. Of een herplaats-hond die pas bij u is komen wonen en waar u mee aan de slag wilt om de onderlinge relatie op te bouwen. Ná de Basiscursus zijn er nog drie vervolgcursussen. Click hier voor meer info en inschrijven.Hondentraining in de buurt


Vanuit Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Simpelveld en uiteraard Landgraaf goed te bereiken door de centrale ligging in de Parkstad regio: Parkeerterrein van Restaurant Overstehof (Overstehofweg 14) in Landgraaf.


Vragen?


Neem gerust contact op of kom een keertje kijken.René Nijenhuis